SUNSHINE ´-


Idag är det fredag igen, skönt! fast jag kom just på att jag inte laddat upp en bild på en hel vecka, illa! det har inte blivit lika mycket dator och inomhus nu när det är så fint väder ute och det har varit ganska mycket i skolan också. Geist är halt för tillfället. (han markerar lite i traven) tränade för anne i tisdags och hon såg att han var halt i början men att det värmdes ur senare så jag fortsatte vara med på lektionen och han var så sjukt fin <3 hoppade inte så högt, kanske en meter max men han stannade inte någonting och var SJUKT PIGG i alla fall. Anne tyckte jag skulle rida honom som vanligt eftersom det troligen är en gammal skada han har men jag lät honom stå i tre dagar och nu ska vi skritta honom i en vecka, sen när jag kommer hem från praktiken nästa fredag igen ska jag börja rida igång honom :) och förhoppningsvis kunna va med på tävlingen som är helgen efter det, men huvudsaken är ju att han blir bra plutten <3 han är allt jag har och lite till.


Jag var precis ute en sväng med hundarna och vädret är ju bara så underbart! sjukt nice :D nu ska jag äta lite, sen blir det en lugn kväll framför tv och dator tror jag eftersom ingen hört av sig som vill göra något..Ha det bra!


EN FREDAG DAG

Hej på er allihopa! hoppas ni mår bra, jag mår utmärkt :) tror det har mycket med det härliga vädret att göra och att det är fredag idag! älskar fredagar, vet inte varför men dom är bara så mysiga på något sätt. I förmiddags var jag uppe och pysslade om hästen & red sedan en långrunda med hanna och lilla Gloria, underbart! sedan tog jag min "kära" moppe hem igen och åt min frukost (klockan fyra) och hoppade sedan in i duschen. Nu sitter jag här och väntar på Evve & Bolin som ska komma hit en sväng ikväll, nicenice! får se vad som händer, någonting jag vet som händer är att min skinka aka elin öhling kommer hem om ca 44 timmar!! looovely. Nu ska jag gå ut en sväng i den härliga solen med mina härliga hundar, seeeya! :D

fick bli en bild på min fina stjärna <3


~


Godkväll! eller natt kanske passar bättre? jag börjar bli riktigt trött så ska nog snart krypa ner i sängen - underbart! men hörrni ni ser ju själva hur snygg bloggen har blivit? :D har fått hjälp av min kära vän Evelina Ljungqvist (själva headern) jag har kodat och allt sånt själv och jag är riktigt nöjd, vad tycker ni? :) vet att du gillar den ankan, den är ju rosa!

Var ju då också på Ullared idag, hittade inte så mycket som jag brukar göra (det vill säga för mycket) men jag hittade lite saker, kommer bilder på det, förhoppningsvis imorgon. Det jag köpte var i alla fall:
- två par trosor
- strumpor
- plommonfärgat shabrak till geist
- skydd bak/fram till geist
- vit tröja
- svart tröja
- ludd till geist
- olja till geist
- mascara
- singstarskiva

tror jag fick med allt nu! annars kommer det ju med på bilderna imorgon :)
godnatt gott folk & sov gott! PUSSSSSS PÅ BAKEN!


HEADERN ÄR TILLFÄLLIG!

Skulle bara passa på att säga att denna header är tillfällig och kommer altså INTE va kvar länge! ;) fixar en ny redan imorgon om jag hinner, annars blir det så snart som möjligt. Eftersom jag ska till Ullared imorgon kanske jag inte orkar det efteråt (; jag uppdaterar i alla fall bloggen imorgon och laddar upp bilder på mina köp som troligtvis kommer bli en hel del! har inte jättemycket pengar men lite räcker det nog till :D nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska hämta Emmy vid nio imorgon, hua! morgonmänniska som man är... Godnatt!


~



GEIST ÄR SÅ SJUKT BÄST FÖR TILLFÄLLET <3
lyssnar jättebra, hans gångarter är perfa & han är pigg och frammåt utan att vara dum :)

För övrigt mår jag fint! livet rullar på :D imorgon kommer cia hit och på torsdag blir det ullared med mamma! asnice. På söndag är det banträning med Geist igen, amanda hoppar 80 och jag 90. Nollar han nu en gång till blir det en meter nästa gång! :D nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Ska rida ut en långsväng i skogen! hoppas bara det är sol ute. Idag red jag på fältet och hans trav var helt sjuk <3 slog i frambenen i magen nästan. Sånt gillar vi  :J GODNATT FOLKET! vi hörs snart och jag lovar bättre uppdatering :)


~



PEACE MANNEN!


~



Påskhoppning :D nolla 80 & 90.
Jag red sämst men bögen är bäst :J


RSS 2.0