praktik avslutad och kattpassning påbörjad.



Praktiken är slut med dessa knasbollar!
har varit riktigt roligt och endel ord och meningar kommer sitta i mitt huvud för alltid, vet inte om det är bra eller dåligt? haha :D "det är sånt som reder sig" "lite sådär lagom" och "jag ser nånting grönt.." är ju bara några exempel och ni kan lista ut själva att vi var trötta ganska stor del av praktiktiden ;)

vi har också fått hem världens sötaste kattunge, Melker.


vi hörs, TJING!


back at riddan



Riddersberg idag igen då ända tills nästa söndag!
Imorgon har jag och catrin morgonen i stallet så flyttade hit redan idag..
jag är så sjukt trött, seriöst vad är det med mig? inte lite heller :( vaknar nog snart hoppas jag.


<3



Tjing tjong allihopa!
praktiken är i full gång. Rider och mockar mest, nice. Vet som vanligt inte riktigt vad jag ska skriva om men allt är kanoners och Gina gick jättebra idag pluttan :) imorgon kommer ev. Cayenne och tjockis Lukas hit till riddersberg. Vill inte ta med Ginisen än pga hennes oerfarenheter.. Nu ska jag ringa till lille rooobert, TJAAAOS!


hard work work.



Hej på er! uppdateringen har varit lite si sådär men det beror på att jag har haft praktik som ni vet, sen har jag jobbat varje helg och tagit hand om min häst så inte varit mycket tid över ;) jag har gentligen inget speciellt att skriva om, händer inte så mycket nytt i mitt liv känner jag. Allt går bättre och bättre med Gina iaf, hon har mycket mer framåtbjudning nu! det är fint. Ska köra henne en sväng i transporten imorgon och träna henne skriver sen hur det gick. Nu har jag också hand om cias häst Ophelia i nästan sex veckor eftersom hon åker till USA inatt, inte okej!! kommer sakna alla blinken/cb kvällar och någon som man kan prata om ALLT med. Hoppas tiden går snabbt! ikväll ska jag tillbaka till riddersberg för imorgon börjar praktiken och jobb igen.. klockan sju ska vi upp! nu ska jag åka och handl mat för veckan, vi hörs snart igen! ha det bäst :)


praktik (:


Fick bli en bild på lilla Geist bara för jag saknar honom :')

Sitter på riddersberg och har lunch. För er som inte vet så har jag praktik här i tre veckor till, haft en vecka redan. I fredags red jag Rocky i skogen och se lille James i ridhuset. Älska den ponnyn! bild kommer på honom någon dag :D sen idag red jag först den nya hästen Nelly supermysig var hon! sen red jag lille James igen, bästa ponnyn. Imorgon blir det börja klockan sju igen och rida meeeer. Nu måste jag sluta, städa stallet på G. Tjing!


RSS 2.0