~



Förlåt, förlåt, förlåt & förlåt för att jag inte laddat upp bilder for a very long time.
Jag ska skärpa mig jag lovar :) Det har dock inte hänt jättemycket sedan sist jag skrev, eller det har ju såklart hänt mycket men inte saker som kanske intresserar dig! ;) Allt går fint med hästen just nu i alla fall, ska starta lite lokala dressyrer (LB och LA) och sedan lite lokala hoppningar och hoppas på att man sitter kvar :D för övrigt rullar nog livet på som vanligt, tandläkarn idag tjugo i åtta.. mycket roligt :') Meja (min minsta hund) ska ha valpar också! hihi så sött. Vi ska inte ha dom hemma men kommer i alla fall hälsa på dom :D nu måste jag äta lite innan jag drar till stallet för jag har bestämt mig för att springa en runda idag också, behöver börja träna inför sommaren = bikini! :o får nog ligga i hårt... TJING!


~


just keep walking, don´t stop and never give up
because.. this is life. And u have to endure it.


~



kläderna jag köpte för några dagar sedan
!
nu ska det bara bli sommar&sol också :)

idag har det inte hänt så mycket. Var hemma från skolan idag också pga huvudvärk och illamående. Det går i vågor så just nu mår jag bra men sen kommer det helt plötsligt en illamående attack, not fun. Var i alla fall tvungen att åka upp till hästen i förmiddags.. jag skulle visst bara skritta, men så blev det såklart inte :D han var finast på jordklotet i alla fall. Hans trav <3 men mitt huvud mådde inte bra efter och sen fick jag feber som grädde på moset men det har som tur är gått över nu :D jag är lite konstig för är aldrig sjuk längre än ett par dagar, men är därimot sjuk riktigt ofta :/ emunförsvaret är inte på topp. Blö. Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och försöka sova några timmar innan man ska upp igen! imorgon väntas hästen, middag med mormor, moster och lillkusinen Vilma, på kvällen blir det nog lite lugnt eftersom jag ska upp ca. halv sex på söndagen och jobba.
GODNATT PÅ ER! PUSS :)


~


tänkte bara säga att min häst är bäst! <3
har fortfarande inte förstått hur jag ska klara sommaren utan dig.

Behöver nya kort på honom då dom här börjar bli lite gamla, någon som känner sig manad? ;) jag har inte ridit en enda häst på två dagar, nästan nytt rekord! och imorgon lär jag inte va frisk, men på lördag kanske! äntligen. Jossan frågade nyss om jag ville jobba på JFK med henne på söndag också, och det ville jag såklart :D (pengar<3) så det blir kanon. Annars ingenting inplanerat i helgen, inte helt vanligt kanske men skönt. Vill du göra något så slå en pling eller så :) blir nog ingen skola imorgon heller.. bäst att vara helt frisk så man inte blir jättesjuk och sen vill man ju inte smitta ner alla andra heller.

HAHAHAHAHAHAHAHA måste bara berätta en sak.. helt otroligt, det var en som frågade mig igår om jag ville va modell? han var någon slags fotograf.. jag modell? skulle inte tro det, herregud. Inte varje dag man får den frågan.. tyckte det var lite komiskt bara :P nu ska jag kolla på sveriges värsta bilförare! alltid lika galna. Vi hörs! tjingggg.


~


Gud vad jag längtar efter sommaren, ser det inte härligt ut? Sitter och kollar på massa bilder, ungefär sånt man kan göra när man är sjuk. Mår i alla fall bättre än i morse, då kändes det verkligen som jag skulle spy rakt ut (trevligt information jag vet) men nu mår jag lite mindre illa i alla fall men jag kan inte göra för hastiga rörelser för då känns det som jag ska svimma :o hoppas det blir bättre tills imorgon, då ska vi va i stallet och rida :( måste bli bra.. har säkert missat massor idag också, blä på att alltid vara sjuk! Jag fick sova lite i alla fall även om jag vaknade ganska tidigt. Vet inte vad det är med mig nu för tiden, jag är sjukt trött men kan inte sova? känner mig helt seg i hela kroppen. På tal om något helt annat fick jag plötsligt världens lust att gå ut och springa! tänk vad skönt det skulle va, fast är nog bara glömma.. Ennu en orsak till att man längtar efter sommaren. Då ska det tränas kan jag lova! och Turkiet 16 juni det är mums det! lite komiskt också att jag troligen ska flyga samma flyg som Bolin både dit och hem :D synd bara vi inte hade hotell närmare varandra.
Nej nu ska jag mysa ner mig framför tvn lite! hörs senare :) puss!


~


Hej på er alla! Idag har jag först varit i skolan såklart, åkte och åt på tex mex på lunchen med lite folk. Gott! råkade komma lite sent till svenskaprovet bara men det gick på fem minuter. Jag kunde lite i alla fall, eller så tror jag bara det :D i alla fall.. började känna mig lite konstig i magen och i huvudet sen (hade i och för sig haft ont i huvudet hela dagen) hoppas på att inte få vinterkräksjukan bara.. mår jätteilla nu och tror jag har lite feber till och från, men det är ju inget att hoppas på precis. Ska alltid lyckas med allt :) efter skolan har jag bara tagit det lugnt, det behövdes. Syster skötte och red hästen idag så det var ju nice det också. Nu ska jag snart mysa ner mig framför andra avenyn som inte gått på länge pga. OS! ska bli riktigt kul. Efter det ska jag försöka sova så att man förhoppningsvis mår lite bättre imorgon och kan gå till skolan. Ha det bra allihopa, Puss! :)


~



you make me smile..

Halloj på er! idag var jag och mamma på stan en sväng, jag köpte ett par shorts som var lite slitna och typ lite hål i sen köpte jag ett par skor som jag ska ha i skolan och till vardags (vanliga gympaskor) och några örhängen och foundation :) var trevligt att få umgås lite med mamma och för en gångs skull var vi sams i flera timmar, ett under? därimot var vi inte så sams innan vi skulle åka men det är en annan historia. Jag hann också rida lilla Geist innan vi drog in till stan! han var jobbig och ville inte gå på vägen som vanligt, fick flytta honom skänkelvikning (på sidan) hela tiden så han inte skulle stegra eller kasta sig i diket. Han var helt hyper också eftersom han stog igår men sen när jag red lite på banan blev han sjukligt fin <3 älskade hest. Dressyrtävlingar snart tänkte jag även om jag är en hoppryttare,
men min häst är ju duktig på dressyr så får offra mig :D

Jag kom också nyss på att jag har ett fint svenskaprov tills imorgon.. Hoppas jag kan i alla fall lite. Nu ska jag lägga mig ner och läsa någon tidning och ta mig en macka för det är ju trots allt skola imorgon även om jag börjar halv tio ;) kort dag också, slutar halv två om inte tidigare eftersom jag har prov - NICE. godnatt alla fina männsikor! 


~


Blev lite sugen på att shoppa nu när jag kollade genom lite sidor på internet,

imorgon skulle jag troligen med mamsen en sväng på stan kanske blir något litet då :)

ska försöka få henne att svänga förbi charlies också så man kan köpa det man ska någon gång,

är ju inte i stan så ofta längre eftersom jag bor där jag bor och jag hinner knappt inte med ( helgerna i så fall)

så man får passa på när man väl är där :D och då har man ju mamma med sig också så man kan tigga lite, hihi.

Men nu ska jag faktiskt sova även om jag är LEDIG IMORGON! så sjukt skönt. Böckerna är fast på riddersberg

och vi får ju inte gå in där pga rasrisken så vi hade inget att jobba med ;) ibland gillar till och med jag snön?
GODNATT PÅ ER & SOVGOTT!


~


kan aldrig ha ett serious face, men i alla fall :D
har precis sett världens mest roliga hockeymatch tror jag (Kanada/USA). Det sist nämnda laget skulle lätt vunnit, men nu gjorde kanada det i förlängning (3-2) men sjukt skickligt spel och spännande till tusen! nu är jag bajs trött så ska nog lägga mig och försöka sova.. Himla huvudvärk som inte kan släppa bara.. Imorgon är det ridning i skolan (ute i padocken eller i skogen antar jag eftersom ridhuset inte går att va i än?) och sen blir det fotbollsträning tror jag? det är nice :) ska även försöka plugga lite, kommer inte gå något vidare som vanligt. Men nu måste jag krypa ner i sängen för att sedan gå upp halv sju imorgon (vilket betyder sju när det är mig och stressa som en idiot istället, mycket bättre!) mitt liv </3 inte lite stressigt kanske men det rullar på! allt är sjukt bra just nu och livet leker lite  :D  är bara en ska jag stör mig på, eller kanske inte stör mig men det är jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra åt saken.. eller så.. men det löser sig nog. hmm. Aja godnatt nu för sista gången, sov sött & vakna blött :) hihihi


~


Finns inget mer att säga än att min hest är best<3


RSS 2.0