nya jobb

Hejhopp vad jag inte har kunnat hålla det jag lovade. Betyder alltså att jag måste dö nu, kul :)

Men jag har faktiskt börjat på ett nytt jobb så det tar upp mycket av tiden, man hinner inte mycket mer än att jobba och åka till hästen. Och jag spenderar faktiskt hällre tid hos min pojkvän än hos min dator, även om endel av er nolifers är tillsammans med just era datorer.

Allt går i alla fall finfint med Mirran och hon sköter sig super. Hon har lyckats bli sparkad hit och dit i hagen, men nu är det fred mellan hästarna och dom börjar acceptera mobboffret. Hon är iaf inte svullen i benet/knäet längre så nu ska jag börja rida på riktigt, äntligen! i helgen är en hoppträning tillsammans med Ida och hennes polle inbokad. Jag ska alltså också ha med mig en häst (mirran), jag ska inte dit ensam.

Nu kommer snart mormor och min älskade syster hit. Ni kanske undrar varför jag överdrev och skrev älskade (även om jag faktiskt gör det) men det är för att hon fyller 21 idag! Grattis till världens finaste syster, du är bäst och ja, jag älskar dig. <3



 
bilden har ju över huvudtaget inte ett piss med texten att göra eftersom det är jag och snark på den,
men i lördags var vi på maskerad hos just denna människa. Det var extremt roligt, men hade varit så roligt att jag avlidit om jag inte haft världens kramp i magen så fick åka hem tidigt.. Kanske lika bra det så att man lever.

ett två tre, huvudet på sned

Nu jävlar ska det tränas.Ser typ ut som en köttbulle just nu, inte någon vacker syn.
Jag ska se ut som hulken när jag är färdig, mot gymmet! (är sjukt taggad.............)
 
 

finalllyyyyyyyy

Äntligen är jag med häst igen! så jävla underbarto. Nu är mitt liv så gott som perfekt, tjoho.
Har världens bästa pojkvän, världens finaste vänner, och nu en superfin liten unghäst!
 
French Miracle - 07 , French Buffert xx - Opius.
164cm i manken, men tror hon är högre, känns sjukt mycket större än lilla Calle så hon lär ju bli närmare 170 tror jag, men det är bara bra för tyckte Calle var lite för liten. Jag har bara denna hästen på foder, och hon är till salu så det kan hända att hon åker jättesnart, eller så får jag ha kvar henne ett tag vilket jag hoppas på.
 
Hade jag varit rik skulle jag köpt henne men det går inte riktigt ihop sig när jag fortfarande står som ägare på Carl-Jan. Får helt enkelt se vad som händer med allt, men just nu känns det toppen med tanke på att hon är så sjukt snäll också, okomplicerad på alla sätt! Hon har aldrig varit hemifrån någonsin innan + att hon haft ett föl och är inte speciellt mycket riden, trots det så är hon den snällaste hästen jag haft, det är skönt.
 
Unghästar är så jävla mysiga, speciella på något sätt. Hon ser verkligen ut som en liten bebis, pluttenuttttt, hon kommer bli bortskämd hähähä.
 
Calle trivs fint med sin fodervärd i alla fall, jag var och klippte bort hans nallepäls för några dagar sedan och han var en pain in the ass, han är speciell den där hästen alltså, men fan vad jag saknar honom. Måste hälsa på honom snart igen och pussa sönder hans mule. Ska bara se till att inte bli nockad som jag blivit sjutusen gånger innan, ändå fortsätter jag pussa på den. Konstigt.
 
Min lilla låneheeeszzztt:
 
 
 
 
 
inte jag som rider på filmen.

wooooh

Nu börjar det hända saker! Jag har varit helt jävla efterbliven med min uppdatering men jag tänkte börja blogga på riktigt nu igen, behövde nog en lång paus.

Calle är utlämnad på foder, kontraktet skrevs för ca en vecka sedan. En tjej i närheten ska ha honom, först ett halvår sen får vi se. Jag har också en ny liten sötnos på gång men det är ingenting bestämt än så jag vill inte skriva mer om det riktigt än, men jag ska uppdatera bra som fan och ni ska få följa mig och min blivande häst, jag lovar!

Så, vi hörs snart.. Denna gången lovar jag er med mitt liv, puss på stjärten.

 
calle och hans extramatte! Han har det super och blir minst lika bortskämd som han blev hos mig.
Ska hälsa på honom på söndag och hjäla henne att klippa Calle fluff.

RSS 2.0