söndag.


Dålig uppdatering, I know.
Vad har hänt de senaste dagarna.. jo igår var det fest hos Lindas kille Fredrik i gränna, mycket trevligt :) Robert kom lite tidigare på lördagen, också trevligt. Sen idag har jag vart hos Ankan och kollat på full frys och käkat massa godis och mat. Det finaste var att hon satt sig mitt i sin paj och fick hela röven full med vaniljsås :D dog lite.
 
nu ska jag kolla ensam mamma söker. tjingtjong.


galen hoppträning.


crazy horse <3
man kan säga att dagens hoppträning var allt annat än lugn, HAHA! flög av tre gånger fast landade alla gånger på fötterna och det kallas jag skills. Gina hade inte lite överskottsenergi och hoppade och studsade åt alla håll, kunde typ inte hålla i henne men när hon hade lugnat sig lite så hoppade hon jättefint :) gjorde massa galoppombyten och gick sjukt fint i formen i alla gångarter. En av gångerna jag trillade av nockade hon dock till mig på käken så kan knappt tugga nu, men det är sån som går över! knashäst vet inte varför jag älskar dig, men det gör jag<3


måndag.


Hej på er alla. Ni undrar säkert varför jag inte uppdaterat på ca en vecka, men detta beror på att jag varit sjuk.. och är det fortfarande (halsfluss, feber, hosta har det rört sig om) men nu är det bara lite ont i halsen :) har varit på sjukhuset två ggr, äter pencilin tre ggr om dagen + var och kollade upp min axel som varit konstigt i över ett år säkert .. hade överrörlig axelled så måste göra massa övningar med den för att starka den, ska tillbaka till sjukgymnasten om en månad och kolla om det är bättre :D så ha lite överseende med att jag inte kunnat skriva.

hästen är sjuk också precis som jag, eller hon är sjukt fett svullen på ett bakben pga att hon rev ett helt elstängsel för några dagar sedan.. om hon inte är bättre snart blir det veterinär och allt vad det innebär.

ursäkta bilden också, ser ut som en uppstoppad groda :)) har iaf köpt nya jeans och en tröja (det på bilden då såklart) ni ser lite mer hur de ser ut på bilden här under! ha det bra, hörs snart igen i alla stress!



tröja från once 150:-
jeans från JC 399:-


tisdag.

SJUK! ORKAR INTE LADDA UPP BILD. GODNATT.

PARTEY.



Tja! :D
idag är jag på nåååågot bättre humör kan jag lova! vet inte om det är för att den "underbara" skolan började idag eller för att jag hade damp på min häst... nej måste va något annat? hmm.. vad kan det vara? JUSTE VI SKA JU FESTA IDAG :)) vid sjön med en brasa, dricka och kanske lite musik I love! om ni undrar varför jag är huvudlös och så på bilden så orkade jag inte vara med på kort idag och jag tror ni klarar er utan proble med den saken! nu ska jag skriva klart min bokresention och sen fixa mig lite. Ni får säkert en shock när jag säger fest på en måndag? men det är helt fullkomligt normalt när man går på tenhults naturbruksgymnasium.
HEJDÅ!


söndag.


hann inte uppdatera igår, har umgåts med denna fina kille :)
är inte på vidare bra humör nu pga farsan så ska nog inte skriva.
men ha det bra! vi hörs snart igen.


fredag.



Hej på er!
fick bli en bild från i onsdags på grund av att jag bara har haft joggingkläder på mig idag igen.. jag är sjukt trött kan jag meddela iaf så nu vet du det. Tänkte jag skulle sova ut inatt men kan jag sova? svar nej. Vaknade till och från ca halva natten och när jag äntligen kunde sova börja min hund bita på sitt förbannade ben.. Aja, blir en lugn hemmakväll idag IGEN. Vet inte vad det är men mig för blir inte piggare hur mycket jag än vilar och jag har ingen vidare matlust heller men försöker äta så att jag ska piggna till iaf. Var tänkt att jag skulle hänga med och fira min farfar som fyller 75 idag.. men jag orkar fan inte, kommer inte va rolig i vilket fall och skulle säkert bara somna där mitt vid matbordet eller något så jag har beslutat mig för att va hemma och ta det lugnt. Saknar min fina kille så enormt mycket också, inte träffat honom på snart två veckor men imorgon kommer han hit och då ska vi gå på bio och så, myspys :) <3 nu ska jag plugga lite! ha det bra. PUSS /JG.

den här låten spelas hos mig just nu, går lite lättare att plugga då iaf ;)


stall målen.


Bara för att så måste jag lägga ut lite bilder på stallet innan jag ska sova så ni får se hur det ser ut!
här står Filippas lilla B-ponny Laeryds Opal i hagen :)

här ser ni filippas andra ponny Laeryds Ronaldo till vänster med opal som
gömmer sig bakom honom och "min" häst Aubergine till höger :)

våran lilla söta sadelkammare EFTER att jag hade städat..
brukar inte alltid va lika söt :P

såhär ser Gina ut i kroppen just nu, inte smal men inte tjock.
har precis avmaskat henne så snart ska fler muskler komma :)

finaste hästen <3

gullegull! avslutar med denna, nu måste jag verkligen sova.
godnatt!


-

Tjing på er! idag blir det bara ett tråkigt inlägg utan outfits och så eftersom jag bara haft ridkläder på mig hela dagen i stort sätt + mjukiskläder och det är kanske inte så vackert precis ;)

I förmiddags hämtade jag Pingis (Ida) på stationen och så åkte vi till Ophelia (cias häst) som jag har hand om för hon är i USA och sen åkte vi till finaste Gina :) tränade idag och gick verkligen super! hon bjuder mot alla hinder och hoppar murar, vattenmattor och ALLT! duktiga häst.

men nu måste jag sova, har fått lite feber och har sjukt ont i halsen p.ga att jag fick ett getingstick på halsen idag! not fun kan jag meddela. Duktigt av mig att lyckas få det samtidigt som jag kör moppe också :)) stolt över mig själv.

har du inget att göra så lyssna på denna underbara låt,
den är ju hur fin som helst.. enligt mig i alla fall (: godnatt!


nattuggla!

Hejhejhej på er alla, hoppas allt är fint med er?
själv ska jag ta och sova nu äntligen.. har fått lite knas på den nya designen nu iaf, ska koda och fixa inom de senaste dagarna men sålänge får ni nöja er med så som det är nu ;) vad tycker ni om själva headern då? ha då i baktanke att jag faktiskt bara kan använda mig av paint.. därav den fula utklippningen. Ska försöka fixa mig till PS inom det snaraste framtiden! känner att jag behöver det.

Jag har nu tänkt att starta upp bloggen på nytt så att den förhoppningsvis blir lite mer intressant :) jag kommer skriva om min och Ginas (mitt fyraåriga fullblodssto) utveckling samt lägga upp bilder VARJE dag (så ofta jag hiinner i alla fall) på både min och hästens outfit. Låter det bra?

börjar därför med att lägga ut en bild på min outfit jag hade på mig idag.. inget märkvärdigt precis..  har varit lite halvsjuk med huvudvärk och liknande igår och idag så ser inte jätte fräsch ut kanske. Idag var det bara rida hästen, plugga lite och sen körskolan på teori som gällde. Nu måste jag sova hörrni!
HA DET BRA. PUSS / JG.


som ni ser, inget märkvärdigt eller speciellt snyggt idag.
Linne från H&M
jeans leggings från H&M
tröja från Lager 157

godnatt!


seeeeg dag.



Halli hallå!

Idag är en seg dag.. vet inte vad det är med mig men är trött för det mesta nu för tiden, kanske för att jag gör samma saker varenda dag.
Vaknar --> kollar på tv --> åker till min häst --> åker till cias häst --> äter --> sover.
VILKET LIV!? :D eller inte. Måste börja plugga..
blir så trött på mig själv, kommer aldrig klara av det.

men jag ska verkligen försöka.. vem vill inte ha en framtid?


om man vänder på sirap blir det PARIS!


=
SANT!
Jappjapp,
jag och Catrin (och kaanske cia) ska helt troligen till Franrkike på praktik!
helt Amazing! :D och nej vi ska inte till paris men tyckte det lät roligare.
Ska bara kolla det sista men troligen drar vi om ett tag till FRANKRIKE
i en månad, fucking awesome!! till ett stall m. inriktning körning!
SO LONG SUCKERS.

ville bara tala om detta för att du ska "WOHO:A" lite med mig! hoppashoppashoppas.
tills jag återkommer, ta fötter om er :))


RSS 2.0