Gina ~



Nu har jag äntligen fått hem min bebis!
fyra årigt fuxsto fullblod.
Aubergine (Gina) <3


praktik och lite sånt där smått och gott!


Hejpåer! hoppas allt är bra? med mig är det helt okej fast kunde ju varit bättre. Men jag ska inte klaga utan hade istället tänk berätta lite om hur det var på praktiken! hoppas ni vill höra :)

i alla fall så var jag och matilda på svenljunga ridcenter (A.P häst) De hade ridkola, försäljning och tävlingshästar. Vi fick rida mest på Pierres tävlingshästar vilket blev ca fyra var om dagen. Sista veckan fick jag rida alla själv pga att matilda fick ont i sitt knä..Jag red även unghästar (han hade tre som höll på att ridas in men jag red två av dom) eftersom den ena redan var så pass inriden att Pierre kunde rida honom själv. Wellington var den största och busigaste av dem alla, han var mer i luften än på marken ibland och man lärde sig verkligen mycket av honom. Allan var den finaste och roligaste enligt mig :) han var pigg men ändå snäll och sista veckan galopperade jag till och med på honom. Alla hästar har varit bra på praktiken på deras egna sätt men endel är ju inte direkt några jag skulle kunna tänka mig att ha :P vissa är hårda i munnen och andra helt enkelt galna. Men en D ponny (som jag red hela månaden i stort sätt) var helt perfekt <3 pigg, busig och hoppglad! han var sju år och kom från irland. (till salu btw) var med på två hoppträningar med honom och hoppade och red han även för pierre själv massor av gånger men ibland även själv :) supermysig var han och man saknar plutten. För övrigt mockade vi, borstade hästar, fodrade, lagade staket, tog in/ut hästar och ja det mesta som hör till helt enkelt. Alla människor var mycket trevliga och tillmötesgående och Pierre var bara för rolig :P jag och matilda fick många goa skratt.. t.ex som när han skulle säga titeln på "ta mig till havet"´men istället säger han "ta mig vid havet" ja herregud.. kanske inte låter kul nu men satans vad vi skrattade åt detta. Eller när han ropade på sin hund Källe så det hördes över hela svenljunga (som i och för sig inte är så stort) ;) vi har i alla fall haft det bra, men det var också riktigt jobbigt och man lyckas alltid bli lite utav utnyttjad när man har praktik tyvärr. Men jag saknar alla roliga männsikor, t.ex nathali som också hade praktik, rolig prick det där :J nu måste jag avrunda och ser nu att jag skrev jäkligt mycket men men läs om du vill annars skit i det, fast jag antar att du har läst allt om läser det här.. hmm.. aja.. jag är trött, hejdå ha det bra :D


~


JAG VILL HA SOMMAR, SOL OCH INGA PROBLEM! GE MIG TACK.


bad news.


Jag vet att uppdateringen troligen aldrig har varit sämre, men eftersom jag har varit på praktik i snart en månad så har jag varit antingen helt död på helgen och sovit eller också på fest så ha överseende! praktiken är iaf bra och jag & matilda får rida en massor, men även mocka en massor :/ favoritponnyn heter Rob och han är så go <3 men som sagt har inte haft tid till uppdatering för dessutom är min häst inte alls bra, han har varit halt i tre veckor minst och är svullen och skit :( den ennu sämre nyheten är att jag inte ska ha kvar honom längre. Finner inga ord, utan säger bara att jag kommer förlora min bästa vän någonsin. Orkar inte skriva mer, men ha det så bra och förlåt för jag är så tråkig! något positivt är att sommarlovet närmar sig, får väl vara glad över det istället :) TJING!

RSS 2.0