FREDAG!


fick bli en fin bild på mig & geist / cia & Mfarij. fan vad man saknar!
Tänkte ladda upp några bilder på min förra häst som jag hyrde från sjöstjärnans ridläger.


älskade häst <3


skrutten :')

vill ha er båda <3 en stor del av mitt intresse försvann med dig!

för er som inte vet varför jag lämna tillbaka honom (hade honom i två år) så var det för att han blev halt på ena bakbenet.. Han klarade inte av det som jag krävde av honom och höll tyvärr inte för det. Ägaren visste om att han hade en gammal skada men sa ingenting till mig, han sa bara att det var lösa benbitar men det visade sig vara något fel på gaffelbandet. Veterinären hade sagt att aldrig mer skulle kunna gå att ridas normalt. Jag känner mig så sjukt dum för att jag red på honom som på en vanlig häst (innan han blev halt) men samtidigt var han alltid sjukt glad, positiv och pigg så jag tror inte han led förens det blev för mycket belastning för honom och då ställde jag ju av honom och hade han endast som maskot i någon månad innan han fick åka hem :( han var den mest underbara, mest postitiva häst jag träffat. Hade verkligen glimten i ögat och jag hörde så många som sa att vi passade som handen i hansken. Synd bara att något ska komma ivägen :/ vet inte ens vem som har honom nu eller hur han mår, men man får tänka att han har det bättre nu, kanske bara luffsar runt i skogen och lever livet! <3


fucking tisdag.


hej jag vill va solbränd igen och ha sommar.

denna dag är inget att minnas, har inget kul att skriva och vill inte deppa över på er så hör av mig imorgon, då ska till flyinge med klassen hela dagen lång på breeders :) blir nog gr8. Nu ska jag plugga lite. TJING.


monday morning.



inte för att det är morgon som man kan tro på rubriken men i alla fall. Mina finaste skåningar har ju varit här sen i torsdags och åkte hem igår eftermiddag :) underbart kul! vi har alltid så roligt, älskar er <3 snart ska jag och Elliot på idol också i Stockolm, på FINALEN + gå ut och parta efteråt. LOVELY! nu ska jag sova. Idrott,musik,hänga med till cias häst och fota, min häst och sen övningsköra imorgon :)) plus plugga.. så ja jag ska nog sova. TJING.


söndag.

funkar inte ladda upp bild för tillfället så får bli ett sånt här tråkigt inlägg. Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, förlåt. Imorgon kommer något roliigt hoppas jag! nu måste jag sova MITT HUVUD GÅR SÖNDER. Dressyr på schemat i skolan imorgon sen bandyträning om huvudet tillåter men det måste det så japp. natt. PUSS/JG.


HÖÖKS.


jag var och shoppade "lite" till gina igår. Här har vi ett par senskydd jag köpte. Bruna equiguard  99:-


400 grams vintertäcke m. hals.
så hon slipper frysa i vinter! 1.250 :-


brun magplatta m.resår , passade sadeln perfekt! 760 :-


OBS!
 priserna är ungefära vad jag kommer ihåg så kanske inte stämmer helt på pricken. OBS!

utöver detta köpte jag också en hink i gummi som man kan ha med sig på träning/tävling,
krafft foder samt morötter. Det är inte billigt att ha häst, men det är det värt oftast :)


tisdag.



Hejsan svejsan på er.
 Idag har jag fotat lite i det fina höstvädret tillsammans med cia. Först tog jag några bilder på världens finaste kissemiss Herman, sen kom cia och då blev det mest flum som vanligt ;) här är i alla fall ett exempel på en bild som blev ok. (tog bara någon nu) men ibland gillar min kamera faktiskt mig!

slängde in en så seriös bild på mig också.


kan inte få in fler bilder på bloggen dampar men ska ändå sova nu!
imorgon blir en lång dag med mkt saker så kommer inte hinna uppdatera kan jag säga redan nu. Först skolan och historia i tre timmar, sen direkt till hästen och klippa henne, sen hem och äta, sen åka med mamma och köpa täcke m.m. till hästen sen åka och städa (vårt extrajobb som går till stallhyran) sen hem igen och rida hästen :)) och förhoppningsvis hinna sova lite sen på det med. Haha så ja.. godnatt. PUSS/JG.


måndag.



jag & världens bästa cia som fick körkort idag!! grattis igen baby :D

Idag var det först skolan och sen direkt till bushästen som var sjukt duktig idag igen!  sen blev det lite bandyträningen innan jag och cia drog till Mc donalds där vi mötte upp Jennie! trevligt trevligt. Chicken wrap <3
känner mig lite lagom tjock nu men ska springa imorgon.. Fick också reda på att imorgon vid 17.oo ska man till tandläkaren i Tenhult, hoppas man inte har en massa hål. (har dock aldrig haft några) men lite orolig är man alltid ;) sen blir det hästapollen som vanligt sen försöka hinna springa en runda eller träna på annat sätt.

Mitt huvud har fått fnatt, haft ont i det i flera dagar och blir bara värre och värre. Nu får jag kramper till och från och det gör så SJUKT CP ONT. Kan fan inte ens tänka. (brukar lukta bränt när jag gör det annars) men nu gör det inte ens det.. illa på riktigt asså! men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Natti! PUSS / JG.


söndag.



varför är söndagar alltid så tråkiga och sega? även om man gör samma sak på en lördag som på en söndag så blir söndagen tråkigare. Eller är det bara jag? måste va för det är skola dagen efter.. Idag har jag iaf jobbat först, sen övningskört i nästan två timma (aj på baken!) men gick ok iaf. Fast hade gått bättre om jag kom överens med min pappa :) snart ska jag till stallet med min syster och försöka klippa Ginisen eftersom hon svettas igäl när man rider ;) får se vad hon tycker om klippmaskinen. Men ha det fint! uppdaterar om klippningen senare. PUSS / JG.


fred-dag.


once in a lifetime

hejsanhoppsan. Jag vet att jag har uppdaterat ca sämst i världen men är lite mycket för tillfället (vilket jag alltid skyller på) okej seriöst..skärpning! men en av anledningarna är för jag helt enkelt inte har en susning om vad jag ska skirva för något? så om du tycker något så tyck på bara! det hade varit fint. Jag tränade iaf med hästen igår, gick inte så bra i böjan eftersom hon var övertaggad men i slutet hoppade hon sjukt fint den lille skiten :')

snart kommer cia hit och då blir det idolkväll med tjockismat (godis,glass,kycklingrulle och läsk) fan va nice! tycker faktiskt jag kan få va liiite onyttig nu när jag har tränat ganska bra denna veckan :) imorgon och på söndag blir det jobbet.. kanske inte lika WOHO. Men pengar är fint, så är det bara. Nu ska jag kolla vidare
på datorn, byta om och så innan lilla cia kommer. tjingtjongluftballong.


awesome



HELL YEAH!
helgen har varit awesome i skillingaryd hos Hampus (cias kille) + cia, jag och robert. I lördags var det fest på schemat. KUL! fast blev som vanligt lite för full.. och idag har vi bara chillat med film, gh och singstar. Fin helg med andra ord :)


RSS 2.0